Fragtfrit
Velkommen! Du kan Log ind eller Opret en konto

Tryg handel

Tryg handel på nettet

Hos Gulvxtra.dk kan du til enhver tid gøre en god og tryg handel. Gulvxtra.dk er en del af Kulør Odden (Odden Farve & Interiør As) som blev etableret i 1997. Vi er et økonomisk solidt firma med lang erfaring i salg og montering af alle typer gulv.

Betalingsløsningen på vores netside er leveret af PayEx. Dette garanterer tryghed, når du betaler med kort for de produkter, du ønsker at købe på vores netside. Derudover tilbyder vi betaling gennem PayEx Faktura. Her kan du købe produkter på kredit - køb nu - betal senere.

Faste kunder har også mulighed for at handle på kredit gennem vores firma. Du får da varerne leveret til din adresse, før forfaldsdato for fakturaen. Denne ordning kan også indrettes til enkeltkunder. Ordningen kræver kreditværdighed.

Bestilte varer bliver pakket og sendt næste arbejdsdag efter bestilling. Varen bliver leveret af Bring, som har landsdækkende distribution.

Alle vores leverandører er solide og anerkendte producenter/importører, som har repræsentanter over hele landet. Uanset hvor du skal have varen leveret, er vi ikke langt væk, hvis du som kunde har spørgsmål til dit produkt. Hos os tager vi det som en selvfølge at følge op også efter at varen er købt og afsendt fra os.

 

Vores samarbejdspartnere er:

Tarkett - Leverandør af parket.

RBI Interiør - Leverandør af parket og laminat.

Sørlandslisten - Leverandør af lister til dit gulv.

Bring - Hurtig og sikker levering.

PayEx

Meister - Leverandør af parket.