Fragtfrit
Velkommen! Du kan Log ind eller Opret en konto

Varereturnering

Returnering af varer

Hvis du af forskellige årsager ønsker at returnere nogle af de købte varer hos os, kan dette gøres efter nærmere aftale. Kontakt kundeservice på telefon 971 91 745 eller på email post@gulvxtra.no. Returfragt/omkostninger dækkes af kunden.

 

Returnering af varer ved køb af for stort antal produkter.

Hvis du som kunde hos os kommer ud for, at du har købt for meget af et produkt og ønsker at returnere det resterende til os, skal du kontakte os snarest, så vi kan organisere transport af de aktuelle varer. Ved returnering af varer er det kunden, som er ansvarlig for at pakke varerne forsvarligt, så de ikke bliver beskadiget. Hvis det ønskes, er vi selvfølgelig behjælpelig med at organisere transport via vores transportør Bring. Kunden faktureres for eventuelle omkostninger i forbindelse med dette.

 

Returnering af varer, som er beskadiget ved levering.

Hvis du som kunde hos os opdager skader på varerne ved levering er det vigtigt, at dette bliver anmærket på fragtbrevet. Du skal altid kontrollere modtagne varer, før du skriver under på fragtbrevet. Når fragtbrevet er underskrevet, har du erklæret, at varen er fuld og hel. Det ydes ingen erstatning, hvis fragtbrevet ikke er anmærket med «skade». Kunden forpligter sig til at opbevare varerne for at undgå yderligere skade, indtil vi har arrangeret transport. Ved retur af beskadigede varer er det Gulvxtra.no, som afholder samtlige omkostninger. Du som kunde får ingen økonomiske udgifter i den anledning.

 

Returadresse:

Gulvxtra

Odden Farve & Interiør AS

Pharosvei 16

4876, Grimstad

Norge